Počet záznamů: 1  

Mikrobiologická problematika ve výživě


  1.  Hrubý, Stanislav, 1929-2009 - Překladatel
    Vyd. 1. - Brno : Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 1996 - 145 s. ; 21 cm
    ISBN 80-7013-232-9
      Turek, Bohumil, - Autor
     hygiena potravin  hygiena výživy  poživatiny
     učebnice
    Údaje o názvuMikrobiologická problematika ve výživě / Stanislav Hrubý, Bohumil Turek
    Záhlaví-jméno Hrubý, Stanislav, 1929-2009 (Překladatel)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 1996
    Fyz.popis145 s. ; 21 cm
    ISBN80-7013-232-9 Kč 70,00
    Číslo nár. bibl.cnb000186108
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky1200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliogr.
    Dal.odpovědnost Turek, Bohumil, 1935-2021 (Autor)
    Předmět.hesla hygiena potravin * hygiena výživy - mikrobiologie * poživatiny - mikroflóra
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Mikrobiologická problematika ve výživě
    Mikrobiologická problematika ve výživě
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.