Počet záznamů: 1
Myslivecká kuchyně
Martin, Pavel - Autor
Vyd. 1. - Praha : IŽ, 1998 - 225 s., [4] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm
ISBN 80-240-0639-1
Praktické recepty ; Knížky dostupné každému ;
zvěřinová jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Myslivecká kuchyně : speciality nejen ze zvěřiny na 285 způsobů / Pavel Martin Záhlaví-jméno Martin, Pavel (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : IŽ, 1998 Fyz.popis 225 s., [4] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm ISBN 80-240-0639-1 Číslo nár. bibl. cnb000602081 Edice Praktické recepty Knížky dostupné každému Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje rejstřík Předmět.hesla zvěřinová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1