Počet záznamů: 1
Dietní jídelny
kniha
Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 - 190 s. ; 8°
jídelny dietní jídla kuchařské recepty
příručkySignatura C 17.748 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Dietní jídelny : Jejich organisace, provoz a léčebný úkol / Přemysl Doberský ; [část předpisovou zprac. Vlasta Štelovská a Marie Karásková] Záhlaví-jméno Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 (SČT, z.z.) Fyz.popis 190 s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000431034 Poznámky Předml.: Josef Mašek. 2000 výt.. S il.. Mp. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla jídelny - organizace a řízení * dietní jídla * kuchařské recepty Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 005 , 72.057 , 641.55(083.12) , 641.56-056.24 , 641.56-056.22 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Příručka je rozdělena na část všeobecnou, organisační, dietně technologickou a předpisovou. V závěru se zabývá kontrolou léčebných výsledků dietního stravování vědeckým průzkumem. Přináší poznatky důležité jak pro pracovníky dietních jídelen, tak pro lékaře. Při jejím zpracování bylo použito sovětských zkušeností.Načítání…
Počet záznamů: 1