Počet záznamů: 1  

Klenoty klasické evropské kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Autor
    Vyd. 2. - Praha : Prakul Production, 2014 - 263 s. : il. (převážně barev.) ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-17-0
     evropská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 59.190
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Klenoty klasické evropské kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Rožnov k vypůjčeníB 59.190 R   

    Údaje o názvuKlenoty klasické evropské kuchyně / Roman Vaněk
    Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 2.
    Vyd.údajePraha : Prakul Production, 2014
    Fyz.popis263 s. : il. (převážně barev.) ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-17-0
    Číslo nár. bibl.cnb002648624
    PoznámkyNa obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Pražský kulinářský institut
    Předmět.hesla evropská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(4) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Klenoty klasické evropské kuchyně
    Z dílny autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka přichází na trh zcela přepracovaný evergreen Klenoty klasické evropské kuchyně, výběr legendárních pokrmů, které dobyly svět. Poprvé jsme „Klenoty“ vydali v roce 2013. Kniha se stala kuchařkou roku, bestsellerem a později evergreenem mezi kuchařskými knihami. Získala ocenění u nás i v zahraničí. A co nás těší nejvíce, našla časem své místo na téměř sto tisících poličkách vašich knihoven. Po letech jsme se rozhodli tuto „velkou“ kuchařskou publikaci převléci do úplně nových moderních šatů, které si zaslouží. S novou grafikou je uživatelsky přehlednější. Celou knihu jsme přepracovali. Zpřesnili jsme množství, váhy a míry surovin, u některých nabídli alternativy. Zohlednili jsme vaše během let získané připomínky. A to nejdůležitější-zásadně jsme zjednodušili postupy jednotlivých receptů tak, aby tyto přepracované Klenoty klasické kuchyně zvládl uvařit opravdu každý. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.