Počet záznamů: 1
Frič, Václav, 1974- - Autor
Praha : Burda Media 2000, c2014 - 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm
ISBN 978-80-87575-14-7
Apetit speciál
maso kuchařství masitá jídla
příručky kuchařské receptySignatura B 59.193 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / [fotografie Marek Kučera ... et al.] Část názvu Maso Záhlaví-jméno Frič, Václav, 1974- (Autor) Vyd.údaje Praha : Burda Media 2000, c2014 Fyz.popis 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm ISBN 978-80-87575-14-7 Číslo nár. bibl. cnb002576972 Edice Apetit speciál Poznámky Název z obálky Předmět.hesla maso * kuchařství * masitá jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5 , 641/642 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Obrazová publikace je rozdělena do čtyř kapitol: vepřové, hovězí, telecí a jehněčí maso. Popisuje, k čemu se daný kus masa hodí, jak jej zpracovat a upravit, včetně podrobných kuchařských receptů, doplněných fotografií. Uvedeny jsou i rady, proč konkrétní kus masa máme chtít, jak a kde ho koupit. V závěru knihy je uveden adresář ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1