Počet záznamů: 1  

Jak nakupovat a zpracovávat maso

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Frič, Václav, 1974- - Autor
    Praha : Burda Media 2000, c2014 - 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm
    ISBN 978-80-87575-14-7
    Apetit speciál
     maso  kuchařství  masitá jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 59.193
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Jak nakupovat a zpracovávat maso
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Rožnov k vypůjčeníB 59.193 R   

    Údaje o názvuJak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / [fotografie Marek Kučera ... et al.]
    Část názvuMaso
    Záhlaví-jméno Frič, Václav, 1974- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Burda Media 2000, c2014
    Fyz.popis159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm
    ISBN978-80-87575-14-7
    Číslo nár. bibl.cnb002576972
    Edice Apetit speciál
    PoznámkyNázev z obálky
    Předmět.hesla maso * kuchařství * masitá jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.5 , 641/642 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Jak nakupovat a zpracovávat maso
    Obrazová publikace je rozdělena do čtyř kapitol: vepřové, hovězí, telecí a jehněčí maso. Popisuje, k čemu se daný kus masa hodí, jak jej zpracovat a upravit, včetně podrobných kuchařských receptů, doplněných fotografií. Uvedeny jsou i rady, proč konkrétní kus masa máme chtít, jak a kde ho koupit. V závěru knihy je uveden adresář ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.