Počet záznamů: 1
Domácí zpracování zvěřiny
Bothe, Carsten, 1966- - Autor
České vydání první - 87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7541-239-3
Kavinová, Alice - Překladatel
zvěřina zpracování masa domácí výroba zvěřinová jídla
příručkySignatura C 400.911 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Unifikovaný název Wildverwertung praktisch. Česky Údaje o názvu Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe Záhlaví-jméno Bothe, Carsten, 1966- (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2021 Fyz.popis 87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7541-239-3 Kč 249.00 Číslo nár. bibl. cnb003328462 Poznámky Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová Dal.odpovědnost Kavinová, Alice (Překladatel)
Předmět.hesla zvěřina * zpracování masa * domácí výroba * zvěřinová jídla Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.55 , 637.5.03 , 334.714 , 641.55:637.55 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1