Počet záznamů: 1  

Burgery

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dölle, Alexander - Autor
    České vydání první - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7236-978-2
    Jak na to
      Schocke, Sarah - Autor   Rynio, Jörn - Fotograf   Habartová, Hana - Překladatel
     hamburgry  karbanátky
     kuchařské recepty
    SignaturaC 401.163
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Burgery
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 401.163 b   

    Unifikovaný název Burger. Česky
    Údaje o názvuBurgery / autoři: Alexender Dölle & Sarah Schocke ; fotografie: Jörn Rynio
    Záhlaví-jméno Dölle, Alexander (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2015
    Fyz.popis64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7236-978-2
    Číslo nár. bibl.cnb002709873
    Edice Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyPřeklad z němčiny Hana Habartová. Obsahuje rejstřík. Dotisk 2016
    Dal.odpovědnost Schocke, Sarah (Autor)
    Rynio, Jörn (Fotograf)
    Habartová, Hana (Překladatel)
    Předmět.hesla hamburgry * karbanátky
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.514.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Burgery
    Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najdete v naší knize. A zkrátka nepřijdou ani vegetariáni a vegani! Zaručený úspěch: Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený . Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.