Počet záznamů: 1  

Čtyři doby v tvorbě Jana Vladislava pro děti a mládež

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Halová, Magdalena - Autor
    1. vydání - 147 stran, iv strany obrazových příloh : portréty ; 21 cm
    ISBN 978-80-7325-528-2
     Vladislav, Jan, 1923-2009
    20. století
     česká literatura  literatura pro děti a mládež  pohádky  literární adaptace  literárněvědné rozbory
     monografie
    SignaturaC 403.339
    Umístění 821.162.3-051 - Čeští spisovatelé, české spisovatelky
    Čtyři doby v tvorbě Jana Vladislava pro děti a mládež
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 403.339   

    Údaje o názvuČtyři doby v tvorbě Jana Vladislava pro děti a mládež / Magdalena Halová
    Záhlaví-jméno Halová, Magdalena (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelBrno : Centrum pro studium demokracie a kultury, 2021
    Fyz.popis147 stran, iv strany obrazových příloh : portréty ; 21 cm
    ISBN978-80-7325-528-2
    Číslo nár. bibl.cnb003350345
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
    Předmět.hesla Vladislav, Jan, 1923-2009 * 20. století * česká literatura - 20. století * literatura pro děti a mládež - Česko - 20. století * pohádky * literární adaptace * literárněvědné rozbory
    Forma, žánr monografie
    Konspekt821.162.3.09 - Česká literatura (o ní)
    MDT 821.162.3 , 82-93 , 82-34 , 82=025 , 82.09 , (437.3) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru821.162.3-051 - Čeští spisovatelé, české spisovatelky
    Druh dok.KNIHY
    Čtyři doby v tvorbě Jana Vladislava pro děti a mládež
    Cílem textu je postihnout šíři záběru Jana Vladislava na poli adaptace pohádek, charakterizovat jeho adaptační postupy a nalézt v nich styčné body s jeho další tvorbou pro děti. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.