Počet záznamů: 1  

Chov a reprodukce parmy obecné (Barbus barbus) pro produkci násadových ryb

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Policar, Tomáš, 1975- - Autor
    62 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    ISBN 978-80-7514-140-8
    Edice Metodik. Technologická řada ;
      Lepič, Pavel, - Autor   Pěnka, Tomáš, - Autor   Hajíček, Jiří - Autor   Šetlíková, Irena, - Autor
     parma obecná  chov ryb  rozmnožování ryb  akvakultura
     metodické příručky
    SignaturaC 405.073
    Umístění
    Chov a reprodukce parmy obecné (Barbus barbus) pro produkci násadových ryb
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 405.073 P   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 405.073 P1   

    Title statementChov a reprodukce parmy obecné (Barbus barbus) pro produkci násadových ryb / T. Policar, P. Lepič, T. Pěnka, J. Hajíček, I. Šetlíková
    Main entry-name Policar, Tomáš, 1975- (Author)
    PublicationVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2021
    Phys.des.62 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    ISBN978-80-7514-140-8
    National bibl. num.cnb003390769
    Ser.statement/add.entry Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 193
    Note400 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Lepič, Pavel, 1972- (Author)
    Pěnka, Tomáš, 1993- (Author)
    Hajíček, Jiří (Author)
    Šetlíková, Irena, 1973- (Author)
    Subj. Headings parma obecná * chov ryb * rozmnožování ryb * akvakultura
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect639.2/.6 - Rybářství
    UDC 639.2/.6+626.88 , 639.3.03 , 639.3 , 597.551.2 , (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Chov a reprodukce parmy obecné (Barbus barbus) pro produkci násadových ryb
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.