Počet záznamů: 1
Dělená strava
1. české vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2001 - 168 s. ; 19 cm
ISBN 80-7237-426-5
Malá knihovnička zdraví ;
dietní jídla dělená strava
kuchařské receptyÚdaje o názvu Dělená strava Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje Praha : Svojtka & Co., 2001 Fyz.popis 168 s. ; 19 cm ISBN 80-7237-426-5 Číslo nár. bibl. cnb001027644 Edice Malá knihovnička zdraví Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Překlad z němčiny Dagmar Steidlová. Obálkový podnázev: zodpovědně se stravovat, zdravě žít Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje rejstřík Originál Trenn-Kost Předmět.hesla dietní jídla * dělená strava Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.561 , 641.563 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY V úvodní části jsou vysvětleny základní principy děleného stravování, které je založené na odděleném konzumování uhlohydrátů a bílkovin. Dále již následují kuchařské předpisy na saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a pečivo. V závěru publikace jsou jednotlivé potraviny rozděleny do tří skupin - potraviny uhlohydrátové, neutrální a bílkovinné. Vybaveno rejstříkem. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1