Počet záznamů: 1  

Pštros v české kuchyni


  1.  Malíková, Vlasta - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2001 - 127 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 80-7202-971-1
      Kratochvíl, Zdeněk - Autor
     pštrosí maso  masitá jídla
     kuchařské recepty
    Pštros v české kuchyni
    Údaje o názvuPštros v české kuchyni : vynikající recepty ze zdravého masa / Vlasta Malíková, Zdeněk Kratochvíl
    Záhlaví-jméno Malíková, Vlasta (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2001
    Fyz.popis127 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN80-7202-971-1
    Číslo nár. bibl.cnb001065293
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Dal.odpovědnost Kratochvíl, Zdeněk (Autor)
    Předmět.hesla pštrosí maso * masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.54'659 , 641.55:637.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Pštros v české kuchyni
    Vynikající recepty ze zdravého masa. Víte, že pštrosí maso obsahuje nejméně cholesterolu ze všech druhů mas? Hledáte-li nové a zajímavé druhy pokrmů, které nemohou uškodit vašemu zdraví, a chcete-li opustit tradiční těžkou a mastnou stravu, pak je kuchařka ze pštrosího masa určena právě vám. Čekají vás v ní tradiční i méně známé úpravy masa, které má pro nás exotický nádech, a přesto je již na našem trhu dostupné. Jistě rádi ochutnáte například latinskoamerickou pštrosí polévku, guláš z pštrosího masa anebo něco pro labužníky - steaky v medové marinádě. Více než 100 vynikajících receptů! Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.