Počet záznamů: 1
Pštros v české kuchyni
Malíková, Vlasta - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2001 - 127 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 80-7202-971-1
Kratochvíl, Zdeněk - Autor
pštrosí maso masitá jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Pštros v české kuchyni : vynikající recepty ze zdravého masa / Vlasta Malíková, Zdeněk Kratochvíl Záhlaví-jméno Malíková, Vlasta (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2001 Fyz.popis 127 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 80-7202-971-1 Číslo nár. bibl. cnb001065293 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Dal.odpovědnost Kratochvíl, Zdeněk (Autor)
Předmět.hesla pštrosí maso * masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.54'659 , 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Vynikající recepty ze zdravého masa. Víte, že pštrosí maso obsahuje nejméně cholesterolu ze všech druhů mas? Hledáte-li nové a zajímavé druhy pokrmů, které nemohou uškodit vašemu zdraví, a chcete-li opustit tradiční těžkou a mastnou stravu, pak je kuchařka ze pštrosího masa určena právě vám. Čekají vás v ní tradiční i méně známé úpravy masa, které má pro nás exotický nádech, a přesto je již na našem trhu dostupné. Jistě rádi ochutnáte například latinskoamerickou pštrosí polévku, guláš z pštrosího masa anebo něco pro labužníky - steaky v medové marinádě. Více než 100 vynikajících receptů! Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1