Počet záznamů: 1
Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři
Janalík, František, 1938-2007 - Autor
Vyd. 1. - Praha : Plot, 2003 - 151 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-86523-22-5
Winter-Neprakta, Jiří, - Ilustrátor Marhold, Jiří, - Autor
zvěřinová jídla rybí jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři / František Janalík a Jiří Marhold ; [ilustrace Jiří Winter-Neprakta] Další variantní názvy Zvěřina a ryby nejen na talíři Záhlaví-jméno Janalík, František, 1938-2007 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Plot, 2003 Fyz.popis 151 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-86523-22-5 Číslo nár. bibl. cnb001286848 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Dal.odpovědnost Winter-Neprakta, Jiří, 1924-2011 (Ilustrátor)
Marhold, Jiří, 1932- (Autor)
Předmět.hesla zvěřinová jídla * rybí jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.55 , 641.55:637.56 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY V úvodu knihy autor zařadil pár potřebných rad, které i laikovi prozradí, jak správně upravovat a ošetřovat zvěřinu, do jakých mořidel maso nakládat, či jaká koření je dobré používat při zpracovávání tohoto druhu masa. Následné recepty jsou rozděleny do kapitol podle druhu zvěře - srstnatá zvěř, pernatá zvěř a ryby. Publikace obsahuje osvědčené recepty, které umožňují připravit jídla ze zcela dostupných zdrojů. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1