Počet záznamů: 1
Jak se upravují ryby
Nové Město nad Metují : Agentura Fox, 2003 - 81 s. : barev. il. ; 29 cm
ISBN 80-86248-18-6
Pohunek, Milan, - Překladatel
rybí jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Jak se upravují ryby / [z německého originálu ... přeložil Milan Pohunek] Vyd.údaje Nové Město nad Metují : Agentura Fox, 2003 Fyz.popis 81 s. : barev. il. ; 29 cm ISBN 80-86248-18-6 Číslo nár. bibl. cnb001300407 Poznámky Zvláštní číslo časopisu Fisch und Fang Originál Bratfisch und mehr- Dal.odpovědnost Pohunek, Milan, 1929-2007 (Překladatel)
Související popisná jednotka Fisch und Fang
Předmět.hesla rybí jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.56 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Související popisná jednotka Fisch und Fang Kniha je rozdělena do několika částí, z nichž první se zabývá přípravou ryby pro kuchyňský stůl nebo uskladnění, druhá popisuje tradiční i méně známé úpravy ryb při pečení, smažení, dušení či zapékání i přípravu náročnějších pokrmů, jako jsou nádivky či paštiky. Poslední část je věnována specialitám, jako je marinování, grilování či uzení. Veškeré přípravy rybích jídel a přehledy postupů jsou provázeny barevnou fotografickou dokumentací. Autoři textů jsou rybáři a profesionální kuchaři současně. Z jejich pohledu kniha obsahuje rady, které umožní, aby cenné látky obsažené v rybách zůstaly zachovány. Kniha je určená především milovníkům rybí kuchyně. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1