Počet záznamů: 1
Davey, Neil - Autor
112 stran ; 16 cm
ISBN 978-80-7390-399-2
Knihy Omega
Šivák, Kamil - Překladatel
jídlo jídlo gastronomie gastronomie
příručkySignatura C 411.174 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Bluffer's guide to food. Česky Údaje o názvu Jak blafovat o jídle / Neil Davey ; z anglického originálu The bluffer's guide to food ... přeložil Kamil Šivák Část názvu O jídle Záhlaví-jméno Davey, Neil (Autor) Nakladatel Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 Fyz.popis 112 stran ; 16 cm ISBN 978-80-7390-399-2 Číslo nár. bibl. cnb002883492 Edice Knihy Omega (Dobrovský) Poznámky Terminologický slovník Dal.odpovědnost Šivák, Kamil (Překladatel)
Předmět.hesla jídlo * jídlo - humor * gastronomie * gastronomie - humor Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 82-7 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Soubor nejdůležitějších znalostí a informací, které je třeba znát, aby se z nás stal expert na gastronomii. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1