Počet záznamů: 1
Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a wyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem waří, pečou a zaděláwají
Rettigová, Magdalena Dobromila, 1785-1845 - Autor
7., naskrz opr. wyd. - W Praze : Tisk a náklad Jarosl. Pospíssila, 1857 - x, 373 s. : il. ; 20 cm
jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a wyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem waří, pečou a zaděláwají : jak se tabule nejnowějssím způsobem pokrýwají; kromě mnohých jiných užitečných, w domácnosti newyhnutelně potřebných wěcí / sepsáno od Magd. Dobr. Retikowé Část názvu Snadno pochopitelné a wyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem waří, pečou a zaděláwají Variantní názvy Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyzkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají Snadno pochopitelné a vyzkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají Záhlaví-jméno Rettigová, Magdalena Dobromila, 1785-1845 (Autor) Údaje o vydání 7., naskrz opr. wyd. Vyd.údaje W Praze : Tisk a náklad Jarosl. Pospíssila, 1857 Fyz.popis x, 373 s. : il. ; 20 cm Číslo nár. bibl. cnb001643702 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Na frontispisu portrét autorky Jazyková pozn. Tištěno švabachem Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1