Počet záznamů: 1
Jak lze poznati falšování potravin a nápojů
Vraný, Emil, činný 19. století - Autor
V Praze : Nákladem Al. Hynka, [mezi 1863 a 1883] - 76 s. : il. ; 20 cm
kvalita potravin kontrola potravin
příručkyÚdaje o názvu Jak lze poznati falšování potravin a nápojů : návod k poznání zfalšování všech užívaných potravin a nápojů methodami jednoduchými : s přídavkem chemické analyse vody / populárně vzdělal s vyobrazeními Dr. E.V. Záhlaví-jméno Vraný, Emil, činný 19. století (Autor) Vyd.údaje V Praze : Nákladem Al. Hynka, [mezi 1863 a 1883] (J. Rokyta) Fyz.popis 76 s. : il. ; 20 cm Číslo nár. bibl. cnb002123844 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Rok vyd. z bibliografického katalogu 19. stol. Předmět.hesla kvalita potravin * kontrola potravin Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664-021.465 , 614.31 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1