Počet záznamů: 1  

O rozpoznání pluch v potravinách, kořeních a krmivech


  1.  Formánek, Jaroslav, 1864-1936
    23 stran : 12 ilustrací ; 21 cm
             
     příručky
    O rozpoznání pluch v potravinách, kořeních a krmivech
    Údaje o názvuO rozpoznání pluch v potravinách, kořeních a krmivech. / napsal Jaroslav Formánek
    Záhlaví-jméno Formánek, Jaroslav, 1864-1936
    NakladatelV Praze : Nákladem vlastním, 1900
    DistributorV komisi knihkupectví Fr. Řivnáče
    Fyz.popis23 stran : 12 ilustrací ; 21 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000104795
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla obilniny - ze * jakost - ob * analýza potravin - ch * zemědělské výrobky - ze * potravinářská chemie - ch
    Forma, žánr příručky
    Konspekt094.5 - Tisky (19. století)
    633 - Rostlinná výroba
    MDT 633.1(035) , 543.6:663/664(035) , 663/664:54(035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    O rozpoznání pluch v potravinách, kořeních a krmivech
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.