Počet záznamů: 1
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
kniha
Benešová, Milada - Autor
Třinácté vydání, nově přehlédnuté - 311 stran : ilustrace ; 21 cm
Kašparová, Mařka - Autor adaptace, upravovatel
nakládání potravin konzervování ovoce konzervování zeleniny
příručkySignatura C 413.433 Umístění Údaje o názvu Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny / Milada Benešová ; s užitím nejnovějších zkušeností upravila M. Kašparová Záhlaví-jméno Benešová, Milada (Autor) Údaje o vydání Třinácté vydání, nově přehlédnuté Nakladatel V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1947 Fyz.popis 311 stran : ilustrace ; 21 cm Poznámky "Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, jamů, rosolů, kompotů, zmrzlin, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandysování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce. Konservování, nakládání, zužitkování a sušení zelenin, bylin, hub i jiných plodin zahradních i polních." Dal.odpovědnost Kašparová, Mařka (Autor adaptace, upravovatel)
Předmět.hesla nakládání potravin * konzervování ovoce * konzervování zeleniny Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4:635.1/.8 , 641.4:634.1/.8 , 641.48 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1