Počet záznamů: 1
Zavařujeme a nakládáme
Doležalová, Alena, 1958- - Autor
2. vydání - 220 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7322-244-4
konzervování potravin nakládání potravin
příručky kuchařské receptySignatura C 415.543 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Údaje o názvu Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů / Alena Doležalová a kolektiv Variantní názvy Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Záhlaví-jméno Doležalová, Alena, 1958- (Autor) Údaje o vydání 2. vydání Nakladatel České Budějovice : Dona, 2023 Fyz.popis 220 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7322-244-4 Číslo nár. bibl. cnb003532564 Předmět.hesla konzervování potravin * nakládání potravin Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4 , 641.48 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Druh dok. KNIHY Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů.Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování. Zdroj anotace: NK ČRNačítání…
Počet záznamů: 1