Počet záznamů: 1
Čínská kuchyně
Tomaník, Miroslav - Autor
1. vydání - 143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
Skřivan, Rudolf - Autor Doleček, Rajko, - Redaktor, výkonný redaktor Davidová, Olga - Fotograf
čínská jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Čínská kuchyně / Miroslav Tomaník, Rudolf Skřivan ; lektoroval Rajko Doleček ; fotografie Olga Davidová Záhlaví-jméno Tomaník, Miroslav (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel V Praze : Merkur, 1978 Fyz.popis 143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) Číslo nár. bibl. cnb000153983 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 60 000 výtisků Dal.odpovědnost Skřivan, Rudolf (Autor)
Doleček, Rajko, 1925-2017 (Redaktor, výkonný redaktor)
Davidová, Olga (Fotograf)
Předmět.hesla čínská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Z bohaté čínské kuchyně vybrali autoři hlavně ty předpisy, pro jejichž úpravu jsou na našem trhu dostupné suroviny. Kromě předpisů na studené předkrmy a omáčky, pokrmy z drůbeže, ryb, masa, rýžová, vaječná a zeleninová jídla,saláty, polévky a moučníky, uvádějí autoři také potřebné suroviny a seznamují s jejich úpravou a tepelným zpracováním. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1