Počet záznamů: 1  

František Pečený

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vydání první - 351 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; 22 cm
    ISBN 978-80-7101-203-0
    Design, profily, osobnosti. Osobnosti ;
      Mergl, Jan, - Editor
     Pečený, František, 1920-1977
    1920-1977 20. století
     sklářští výtvarníci  umělecké sklářství  lisované sklo  design  moderní umění
     monografie  obrazové publikace
    SignaturaC 416.931
    Umístění 748 - Umělecké sklo
    František Pečený
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 416.931   

    Údaje o názvuFrantišek Pečený : designér lisovaného skla / Jan Mergl (ed.)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Praze : Uměleckoprůmyslové museum, 2021
    Fyz.popis351 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; 22 cm
    ISBN978-80-7101-203-0
    Číslo nár. bibl.cnb003466876
    Edice Design, profily, osobnosti. Osobnosti 6
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Mergl, Jan, 1954- (Editor)
    Předmět.hesla Pečený, František, 1920-1977 * 1920-1977 * 20. století * sklářští výtvarníci - Česko - 20. století * umělecké sklářství - Česko - 20. století * lisované sklo - Česko - 20. století * design - Česko - 20. století * moderní umění - Česko
    Forma, žánr monografie * obrazové publikace
    Konspekt74 - Kresba. Umělecká řemesla
    MDT 748.071.1 , 748 , 666.185 , 7.05 , 7.036/.038 , (437.3) , (048.8) , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru748 - Umělecké sklo
    Druh dok.KNIHY
    František Pečený
    Monografie představuje tvorbu sklářského designéra Františka Pečeného, který svými početnými návrhy formoval produkci lisovaného skla ze sklárny v Heřmanově Huti na Plzeňsku. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.