Počet záznamů: 1  

Sváteční

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Autor
    První vydání - 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-68-2
    Recepty pro každého
      Vaňková, Jana - Autor   Bílek, Pavel - Fotograf
     česká jídla  sváteční jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 61.290
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sváteční
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.290   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vyžádáno (do 22.07.2024)B 61.290 a   

    Údaje o názvuSváteční : spolehlivé recepty, rady a postupy / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek
    Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Prakul Production s.r.o., 2023
    Fyz.popis94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-68-2
    Číslo nár. bibl.cnb003551664
    Edice Recepty pro každého
    PoznámkyNa obálce pod názvem: Pražský kulinářský institut
    Dal.odpovědnost Vaňková, Jana (Autor)
    Bílek, Pavel (Fotograf)
    Dal.odpovědnost Pražský kulinářský institut (Jiná role)
    Předmět.hesla česká jídla * sváteční jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56:398.332 , 641.56(=162.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Sváteční
    Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností. Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Přehledné postupy psané jednoduchým jazykem, kterému rozumí opravdu každý. Vše doplňují odpovědi na nejčastější otázky kolem pohoštění, na které se lidé ptají. Jak nejlépe uvařit vejce natvrdo? Jak oloupat vejce? Jak uvařit brambory na salát? Jak osolit vodu na vaření brambor a zeleniny? Jak se špikuje maso na svíčkovou? Jak hezky připravím obloženou mísu? Byl by recept na veku? Co upéct sladkého na oslavu? Jak plánovat pohoštění na oslavu? Malá ochutnávka obsahu: Legendy české kuchyně, kterým po generace patří čestné místo na našich svátečních stolech: obložený chlebíček - v hitparádě TOP 16 nejoblíbenějších variant, plněná vejce, šunková rolka v aspiku, hermelínový salát, vajíčková pomazánka, plněné broskve kuřecím, či krevetovým salátem, vaječná tlačenka, bramborový salát v několika skvělých variantách. Nové varianty oblíbených českých jídel-Pečená svíčková na smetaně, vánoční bílá klobása bez mouky, vepřová pečeně se zelím a bramborovými knedlíky, pečená kachna, vánoční a velikonoční nádivka, paštiky, čerstvé klobásky, párty tlačenky, slané pečivo v nových variantách… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.