Počet záznamů: 1
Sváteční
Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Autor
První vydání - 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN 978-80-87737-68-2
Recepty pro každého
Vaňková, Jana - Autor Bílek, Pavel - Fotograf
česká jídla sváteční jídla
kuchařské receptySignatura B 61.290 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Sváteční : spolehlivé recepty, rady a postupy / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Prakul Production s.r.o., 2023 Fyz.popis 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm ISBN 978-80-87737-68-2 Číslo nár. bibl. cnb003551664 Edice Recepty pro každého Poznámky Na obálce pod názvem: Pražský kulinářský institut Dal.odpovědnost Vaňková, Jana (Autor)
Bílek, Pavel (Fotograf)
Dal.odpovědnost Pražský kulinářský institut (Jiná role)
Předmět.hesla česká jídla * sváteční jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56:398.332 , 641.56(=162.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností. Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Přehledné postupy psané jednoduchým jazykem, kterému rozumí opravdu každý. Vše doplňují odpovědi na nejčastější otázky kolem pohoštění, na které se lidé ptají. Jak nejlépe uvařit vejce natvrdo? Jak oloupat vejce? Jak uvařit brambory na salát? Jak osolit vodu na vaření brambor a zeleniny? Jak se špikuje maso na svíčkovou? Jak hezky připravím obloženou mísu? Byl by recept na veku? Co upéct sladkého na oslavu? Jak plánovat pohoštění na oslavu? Malá ochutnávka obsahu: Legendy české kuchyně, kterým po generace patří čestné místo na našich svátečních stolech: obložený chlebíček - v hitparádě TOP 16 nejoblíbenějších variant, plněná vejce, šunková rolka v aspiku, hermelínový salát, vajíčková pomazánka, plněné broskve kuřecím, či krevetovým salátem, vaječná tlačenka, bramborový salát v několika skvělých variantách. Nové varianty oblíbených českých jídel-Pečená svíčková na smetaně, vánoční bílá klobása bez mouky, vepřová pečeně se zelím a bramborovými knedlíky, pečená kachna, vánoční a velikonoční nádivka, paštiky, čerstvé klobásky, párty tlačenky, slané pečivo v nových variantách… Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1