Počet záznamů: 1  

Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP)


  1. Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002 - 100 s. : il. (některé barev.) ; 30 cm + 1 CD-ROM  
    ISBN 80-902553-7-X
    Food Service
      Voldřich, Michal, - Autor
     veřejné stravování  hygiena potravin
     příručky
    Údaje o názvuSystém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů
    Vyd.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002
    Fyz.popis100 s. : il. (některé barev.) ; 30 cm + 1 CD-ROM
    ISBN80-902553-7-X Kč 294,00
    Číslo nár. bibl.cnb001122066
    Edice Food Service
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyV tiráži jako autoři uvedeni Michal Voldřich ... [et al.]
    Dal.odpovědnost Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
    Předmět.hesla veřejné stravování - hygienické aspekty * hygiena potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt640.4 - Hotelnictví. Stravování
    MDT 640.4 , 613 , 614.31 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.