Počet záznamů: 1
Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP)
kniha
Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002 - 100 s. : il. (některé barev.) ; 30 cm + 1 CD-ROM
ISBN 80-902553-7-X
Food Service
Voldřich, Michal, - Autor
veřejné stravování hygiena potravin
příručkyÚdaje o názvu Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů Vyd.údaje Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002 Fyz.popis 100 s. : il. (některé barev.) ; 30 cm + 1 CD-ROM ISBN 80-902553-7-X Kč 294,00 Číslo nár. bibl. cnb001122066 Edice Food Service Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky V tiráži jako autoři uvedeni Michal Voldřich ... [et al.] Dal.odpovědnost Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
Předmět.hesla veřejné stravování - hygienické aspekty * hygiena potravin Forma, žánr příručky Konspekt 640.4 - Hotelnictví. Stravování MDT 640.4 , 613 , 614.31 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1