Počet záznamů: 1  

400

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hejlík, Lukáš, 1980- - Autor
    1. vydání - 301 stran : barevné ilustrace, mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-88465-10-2
     gastronomie  stravovací zařízení  snídaně  káva
     adresáře  průvodce  fotografické publikace
    SignaturaC 420.325
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    400
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 11.12.2024)C 420.325   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 420.325 a   
    Vltava vypůjčeno (do 13.12.2024)C 420.325 Va   

    Údaje o názvu400 : snídaně, brunch, kafe
    Variantní názvyČtyři sta
    Gastromapa Lukáše Hejlíka
    Záhlaví-jméno Hejlík, Lukáš, 1980- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Došel karamel, s.r.o., 2024
    Fyz.popis301 stran : barevné ilustrace, mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-88465-10-2
    Číslo nár. bibl.cnb003597421
    PoznámkyObálkový podnázev: gastromapa Lukáše Hejlíka. Obsahuje rejstříky
    Předmět.hesla gastronomie - Česko * stravovací zařízení - Česko * snídaně * káva
    Forma, žánr adresáře * průvodce * fotografické publikace
    Konspekt640.4 - Hotelnictví. Stravování
    MDT 641/642 , 640.4/.5 , 641.55:642.1"378.5" , 641.55:663.93 , (437.3) , (058.7) , (036) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Druh dok.KNIHY
    400
    Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá! Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty. Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkého východu nebo japonské okonomiyaki. Nezapomínal ani na fanoušky sladké snídaně, jedl palačinky, žemlovky, kaše ovesné, rýžové i krupicové. Pokaždé u toho bylo kafe. Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal – hladinu cholesterolu v krvi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.