Počet záznamů: 1  

Cucina vegetariana

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vicenzino, Cettina - Autor
    První české vydání - 238 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-276-0875-1
      Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
     vegetariánská jídla  národní jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 61.913
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Cucina vegetariana
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.913   

    Unifikovaný název Cucina vegetariana. Česky
    Údaje o názvuCucina vegetariana : vegetariánské recepty z Itálie / Cettina Vicenzino
    Část názvuVegetariánské recepty z Itálie
    Záhlaví-jméno Vicenzino, Cettina (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní české vydání
    Nakladatel[Praha] : Slovart, [2024]
    Copyright©2024
    Fyz.popis238 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-276-0875-1 Kč 499.00
    Číslo nár. bibl.cnb003609017
    PoznámkyZ němčiny přeložila Dagmar Eisenmannová. "Recepty, texty, fotografie a ilustrace Cettina Vicenzino"--Tiráž. Na obálce nad názvem uvedeno logo původního nakladatele: DK. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
    Předmět.hesla vegetariánská jídla * národní jídla - Itálie
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.564 , 641.568 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Cucina vegetariana
    Cettina Vicenzino vás prostřednictvím více než 70 receptů zve na objevitelskou vegetariánskou cestu různými regiony své italské vlasti. Křehké artyčoky se podávají na těstovinách fregola vonících po citronu, zářivě fialová čekanka radicchio obohacuje těstovinový salát s grapefruitem a vlašskými ořechy, na slunci uzrálá masitá rajčata z grilu dokonale ladí s krémovitým fazolovým pyré s lilky, mrkvový salát ochucují olivy, arašídy a datle, těstoviny ze Sardinie se plní bramborami a mátou, šafránové risotto doplňuje černý česnek a mascarpone, pomerančový koláč kombinuje hrušky a červenou cibuli, smaženky z rajčat se podávají ve žluté rajčatové omáčce, ze Sardinie pochází úžasný dezert s mladým pecorinem a medem, kávová zmrzlina a granita mají svěží citronovou vůni… Cettina se nechává inspirovat lidmi a ingrediencemi. A vás jistě inspirují působivé fotografie a napínavé reportáže k netradičnímu vaření podle italských zvyků a možná také k nezapomenutelné cestě po Itálii. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.