Počet záznamů: 1
Knedlíky
Mandžuková, Jarmila, 1959- - Autor
Vyd. 2., dopl. - Velké Bílovice : TeMi CZ, 2007 - 99 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-903873-5-5
Vaří TeMi ;
knedlíky
kuchařské receptySignatura C 421.409 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Knedlíky : [200 receptů] / Jarmila Mandžuková Záhlaví-jméno Mandžuková, Jarmila, 1959- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 2., dopl. Vyd.údaje Velké Bílovice : TeMi CZ, 2007 Fyz.popis 99 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-903873-5-5 Číslo nár. bibl. cnb001757987 Edice Vaří TeMi Poznámky Vydáno pro Knižní velkoobchod Danuše Černá Dal.odpovědnost Knižní velkoobchod Danuše Černá (Jiná role)
Předmět.hesla knedlíky Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.81 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Knedlo-vepřo-zelo, svíčková, guláš a stovky jiných jídel si nelze představit bez knedlíku. Škála knedlíkové fantazie je ovšem mnohem bohatší, známe i knedlíky plněné, ovocné, zeleninové... a možná si ledaskdo sladkobolně vzpomene na knedlíková kouzla své babičky. Zkušená autorka v oboru gastronomie Ing. Jarmila Mandžuková propátrala bohatou historii českého knedlíku a sestavila speciální kuchařskou knihu věnovanou pouze a výhradně tomuto českému fenoménu. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1