Počet záznamů: 1  

Poslední přípitek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Robb, J. D., 1950- - Autor
    Vydání první - 360 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7695-278-2
    Klokan
      Dušek, Zdík, - Překladatel
     americké romány  detektivní romány
    SignaturaC 423.653
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory vypůjčeno (do 22.01.2025)C 423.653 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 20.01.2025)C 423.653   
    Rožnov vypůjčeno (do 03.01.2025)C 423.653 R   
    Suché Vrbné vypůjčeno (do 13.01.2025)C 423.653 SV   
    Vltava vypůjčeno (do 10.01.2025)C 423.653 Va   

    Unifikovaný název Encore in death. Česky
    Údaje o názvuPoslední přípitek / J.D. Robb ; z anglického originálu Encore in death ... přeložil Zdík Dušek
    Záhlaví-jméno Robb, J. D., 1950- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelFrýdek-Místek : Alpress, 2024
    Fyz.popis360 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7695-278-2
    Číslo nár. bibl.cnb003637585
    Edice Klokan (Alpress)
    Dal.odpovědnost Dušek, Zdík, 1976- (Překladatel)
    Z cyklu Eva Dallasová. 56
    Forma, žánr americké romány * detektivní romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT 821.111(73)-31 , (0:82-312.4)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Eva Dallasová. 56
    Detektivní thriller, v němž se v roli hlavní vyšetřovatelky závažných zločinů opět objevuje poručík Eva Dallasová. Tentokrát v domě plném celebrit vyšetřuje smrt oblíbeného hollywoodského herce. Poručík Eva Dallasová přijíždí na večírek plný celebrit. Nikoli jako host, ale aby vyšetřila úmrtí oblíbeného herce, který si podmanil Hollywood i Broadway. Ukazuje se, že kyanid v šampaňském nebyl určený pro něj, ale pro jeho neméně oslnivou přítelkyni Elizu. Nic ovšem není takové, jak se zdá, a odhalit pravdu v domě plném přetvářky bude obzvlášť tvrdý oříšek. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.