Počet záznamů: 1
Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa
článek
Vácha, František, 1946- - Autor
Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje
pokusy rybí maso výzkumné ústavy
článkyÚdaje o názvu Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc. Souběž.n. Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor) Poznámky . - Res. angl. biologické preparáty ALTA. Pozn.:Res. angl. Rozsah:2 obr. Skryté bib.8 zázn Zdroj.dok. Buletin VÚR Vodňany. -- 30/4 (1994), s. 134-139. Předmět.hesla Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje * pokusy * rybí maso * výzkumné ústavy * mikrobiologické rozbory Forma, žánr články MDT 001.8 , 639.2/.3 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. ČLÁNKY Odkazy - Zdroj.dok. Načítání…
Počet záznamů: 1