Počet záznamů: 1  

Sladkou Francii, její kulturu, ale i jazyk ochutnáte v novém centru


  1.  Pešek, Ondřej, 1976- - Autor
      Volný, Martin - Dotazovatel, interviewující - Fotograf
     Lieutet, Marion  Pešek, Ondřej, 1976-
    České Budějovice (Česko). Magistrát Francouzský institut v Praze Jihočeská univerzita. Katedra romanistiky Jihočeská univerzita. Evropské informační centrum British Council. Kulturní a informační středisko Britské rady (České Budějovice, Česko) Francouzsko-český klub (České Budějovice, Česko)
    Dny francouzské kultury
     jazykové kurzy  vysoké školy  partnerská města a obce  návštěvy  velvyslanci
     Lorient (Francie)  České Budějovice (Česko)
     články
    Údaje o názvuSladkou Francii, její kulturu, ale i jazyk ochutnáte v novém centru / Ondřej Pešek ; Martin Volný ; foto Martin Volný
    Záhlaví-jméno Pešek, Ondřej, 1976- (Autor)
    PoznámkyRozsah: 1 fotogr.
    Dal.odpovědnost Volný, Martin (Dotazovatel, interviewující) (Fotograf)
    Zdroj.dok. Českobudějovické listy. -- 11/49 (27.02.2002), s. 20 : il..
    Předmět.hesla Lieutet, Marion * Pešek, Ondřej, 1976- * České Budějovice (Česko). Magistrát * Francouzský institut v Praze * Jihočeská univerzita. Katedra romanistiky * Jihočeská univerzita. Evropské informační centrum * British Council. Kulturní a informační středisko Britské rady (České Budějovice, Česko) * Francouzsko-český klub (České Budějovice, Česko) * Dny francouzské kultury * jazykové kurzy * vysoké školy * partnerská města a obce * návštěvy * velvyslanci * Lorient (Francie) * České Budějovice (Česko) * česko-francouzská spolupráce * francouzská knihovna * francouzské kulturní akce * střediska pro evropskou spolupráci
    Forma, žánr články
    Konspekt341 - Mezinárodní právo
    MDT 341.71 , 327 , 352 , 378 , 659 , 811.133.1 , 821.133.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.