Počet záznamů: 1
Schinharl, Cornelia - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2003 - 168 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 80-249-0212-5
Dickhaut, Sebastian - Autor Lieblová, Dagmar, - Překladatel
moučníky
příručky kuchařské receptySignatura C 311.159 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Basic baking : všechno, co potřebujete vědět, abyste upekli snadno a dobře / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová] Záhlaví-jméno Schinharl, Cornelia (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2003 Fyz.popis 168 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 80-249-0212-5 Číslo nár. bibl. cnb001242686 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje rejstřík Originál Basic baking Dal.odpovědnost Dickhaut, Sebastian (Autor)
Lieblová, Dagmar, 1929-2018 (Překladatel)
Předmět.hesla moučníky Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.85 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Návody, jak správně připravit vláčné třené, odpalované a kynuté křehké těsto i piškot. Správná příprava surovin i rady, jak moučníky plnit a zejména ozdobit. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1