Počet záznamů: 1
Schinharl, Cornelia - Autor
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2003 - 168 s. : il. ; 25 cm
ISBN 80-249-0251-6
Dickhaut, Sebastian - Jiná role Schneiderová, Zuzana - Překladatel
vaření
Itálie
kuchařské recepty příručkySignatura C 318.963 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Údaje o názvu Basic vaření po italsku : všechno, co potřebujete pro domácí dolce vita / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Zuzana Schneiderová] Záhlaví-jméno Schinharl, Cornelia (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Ikar, 2003 Fyz.popis 168 s. : il. ; 25 cm ISBN 80-249-0251-6 Číslo nár. bibl. cnb001245877 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Obsahuje rejstřík Originál Italian Basics Dal.odpovědnost Dickhaut, Sebastian (Jiná role)
Schneiderová, Zuzana (Překladatel)
Předmět.hesla vaření * Itálie Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Základní rady na přípravu sta oblíbených italských pokrmů. Podrobně popsané postupy zaručují úspěch při nakupování, vaření, pečení i zdobení. Úvodní část seznamuje se stravovacími zvyky a rituály Italů. Následují recepty - od předkrmů k moučníkům s originálními názvy. U každého z nich je uveden přehled surovin a popis přípravy, včetně časové náročnosti a kalorické hodnoty pokrmu. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů a malý vtipně připravený lexikon ke konverzaci při jídle v italštině. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1