Počet záznamů: 1
Best Czech recipes
Salfellner, Harald, 1962- - Autor
Prague : Vitalis, 2000 - 79 s. : barev. il. ; 18 cm
ISBN 80-7253-006-2
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 297.877 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Best Czech recipes / Harald Salfellner Záhlaví-jméno Salfellner, Harald, 1962- (Autor) Vyd.údaje Prague : Vitalis, 2000 Fyz.popis 79 s. : barev. il. ; 18 cm ISBN 80-7253-006-2 Číslo nár. bibl. cnb000972320 Poznámky Přeloženo z němčiny? Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Vybrané kuchařské předpisy na přípravu tradičních pokrmů české kuchyně. Zdroj anotace: NK ČRNačítání…
Počet záznamů: 1