Počet záznamů: 1  

Cereální chemie a technologie I


  1.  Příhoda, Josef, 1938- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 - 202 s. : il. ; 28 cm
    ISBN 80-7080-530-7
      Hrušková, Marie, - Autor   Skřivan, Pavel - Autor
     potravinářská chemie  obilniny  mlynářství  potravinářská technologie  těstoviny
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 29.556/1
    Umístění
    Cereální chemie a technologie I
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 29.556/1   

    Údaje o názvuCereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková
    Část názvuCereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin
    Záhlaví-jméno Příhoda, Josef, 1938- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003
    Fyz.popis202 s. : il. ; 28 cm
    ISBN80-7080-530-7
    Číslo nár. bibl.cnb001312731
    Poznámky200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Hrušková, Marie, 1949- (Autor)
    Skřivan, Pavel (Autor)
    Předmět.hesla potravinářská chemie * obilniny * mlynářství * potravinářská technologie * těstoviny
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664:54 , 633.1 , 664.7 , 663/664 , 664.69 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLwww stránky vydavatele
    Druh dok.KNIHY
    Cereální chemie a technologie I
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.