Počet záznamů: 1  

Chemie potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vorlová, Lenka - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001 - 84 s. ; 30 cm
    ISBN 80-7305-411-6
     aplikovaná analytická chemie  potravinářská chemie
     učebnice vysokých škol  praktická cvičení
    SignaturaS 27.595
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 27.595 v1   

    Údaje o názvuChemie potravin : návody k praktickým cvičením / Lenka Vorlová
    Záhlaví-jméno Vorlová, Lenka (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001
    Fyz.popis84 s. ; 30 cm
    ISBN80-7305-411-6
    Číslo nár. bibl.cnb001023885
    Poznámky250 výt.. Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav biochemie a biofyziky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav biochemie a biofyziky
    Předmět.hesla aplikovaná analytická chemie * potravinářská chemie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663/664:54 , 543.6 , (075.8) , (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Chemie potravin
    Chemie potravin
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.