Počet záznamů: 1
Černická, Marie Jana, 1949- - Autor
Praha : Eminent, [2000?] - 204 s. ; 22 cm
ISBN 80-7281-025-1
dietetika česká jídla krevní skupiny
kuchařské recepty příručkySignatura C 298.289 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Archeologický atlas Čech : vybrané památky od pravěku do 20. století = Archaeological atlas of Bohemia : selected sites from prehistory to the 20th century / Martin Kuna a kolektiv: Alžběta Danielisová, Dagmar Dreslerová, Jan Hasil, Josef Hložek, Michaela Langová, Jan Mařík, David Novák, Čeněk Čišecký, Zuzana Kačerová, Eva Čepeláková, Judita Korteová, Dana Křivánková, Petra Maříková Vlčková, Zdeněk Mazač, Jitka Říhová Část názvu Atlas Čech Souběž.n. Archaeological atlas of Bohemia Záhlaví-jméno Kuna, Martin, 1954- (Autor) Údaje o vydání Vydání druhé Nakladatel Praha : Archeologický ústav AV ČR, Praha, v.v.i. : Academia, 2015 Fyz.popis 517 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, plány, faksimile ; 22 cm ISBN 978-80-200-2526-5 978-80-87365-82-3 Číslo nár. bibl. cnb002707551 Poznámky Terminologický slovník. V knize uvedeny QR kódy ke stažení doplňujících informací Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Jazyková pozn. Anglické resumé Údaje o názvu Česká kuchařka podle krevních skupin / Marie Jana Černická. Záhlaví-jméno Černická, Marie Jana, 1949- (Autor) Vyd.údaje Praha : Eminent, [2000?] Fyz.popis 204 s. ; 22 cm ISBN 80-7281-025-1 Číslo nár. bibl. cnb000885967 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla dietetika * česká jídla * krevní skupiny Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.2 , 641.568(437.1/.3) , 612.118 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1