Počet záznamů: 1  

Česká kuchařka podle krevních skupin


  1.  Černická, Marie Jana, 1949- - Autor
    Praha : Eminent, [2000?] - 204 s. ; 22 cm
    ISBN 80-7281-025-1
     dietetika  česká jídla  krevní skupiny
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 298.289
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Česká kuchařka podle krevních skupin
    Údaje o názvuArcheologický atlas Čech : vybrané památky od pravěku do 20. století = Archaeological atlas of Bohemia : selected sites from prehistory to the 20th century / Martin Kuna a kolektiv: Alžběta Danielisová, Dagmar Dreslerová, Jan Hasil, Josef Hložek, Michaela Langová, Jan Mařík, David Novák, Čeněk Čišecký, Zuzana Kačerová, Eva Čepeláková, Judita Korteová, Dana Křivánková, Petra Maříková Vlčková, Zdeněk Mazač, Jitka Říhová
    Část názvuAtlas Čech
    Souběž.n.Archaeological atlas of Bohemia
    Záhlaví-jméno Kuna, Martin, 1954- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání druhé
    NakladatelPraha : Archeologický ústav AV ČR, Praha, v.v.i. : Academia, 2015
    Fyz.popis517 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, plány, faksimile ; 22 cm
    ISBN978-80-200-2526-5
    978-80-87365-82-3
    Číslo nár. bibl.cnb002707551
    PoznámkyTerminologický slovník. V knize uvedeny QR kódy ke stažení doplňujících informací
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 298.289   

    Údaje o názvuČeská kuchařka podle krevních skupin / Marie Jana Černická.
    Záhlaví-jméno Černická, Marie Jana, 1949- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Eminent, [2000?]
    Fyz.popis204 s. ; 22 cm
    ISBN80-7281-025-1
    Číslo nár. bibl.cnb000885967
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla dietetika * česká jídla * krevní skupiny
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.2 , 641.568(437.1/.3) , 612.118 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Česká kuchařka podle krevních skupin
    Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.