Počet záznamů: 1
The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
1st ed. - Prague : Academia, 2005 - 300 s. : il. ; 25 cm
ISBN 80-200-1325-3
Oddy, Derek J., - Editor Petráňová, Lydia, - Editor
18.-21. století
gastronomie stolničení jídla etiketa
Evropa 18.-21. století
sborníky konferencíSignatura B 46.365 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September - 5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová Záhlaví-akce Diffusion of Food Culture - Cookery and Food Education in Europe since the Eighteenth Century (2003 : Praha, Česko) Údaje o vydání 1st ed. Vyd.údaje Prague : Academia, 2005 Fyz.popis 300 s. : il. ; 25 cm ISBN 80-200-1325-3 Kč 325,00 Číslo nár. bibl. cnb001530761 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Dal.odpovědnost Oddy, Derek J., 1931- (Editor)
Petráňová, Lydia, 1941- (Editor)
Předmět.hesla 18.-21. století * gastronomie - Evropa - 18.-21. století * stolničení - Evropa - 18.-21. století * jídla - Evropa - 18.-21. století * etiketa - Evropa - 18.-21. století * Evropa - společenské poměry - 18.-21. století Forma, žánr sborníky konferencí Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 642.6/.7 , 641.55 , 395 , 316.72/.75 , (4) , (062.534) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1