Počet záznamů: 1
Domácí konzervování ovoce a zeleniny
Hostašová, Božena - Autor
Vyd. 1. - Praha : Avicenum, 1980 - 273 s., [16] s. barev. obr. příl.
Vlachová, Libuše - Jiná role Němec, Eduard - Jiná role
ovoce zelenina konzervování potravinSignatura C 226.307 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Domácí konzervování ovoce a zeleniny Záhlaví-jméno Hostašová, Božena (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Avicenum, 1980 Fyz.popis 273 s., [16] s. barev. obr. příl. Číslo nár. bibl. cnb000130566 Dal.odpovědnost Vlachová, Libuše (Jiná role)
Němec, Eduard (Jiná role)
Předmět.hesla ovoce * zelenina * konzervování potravin MDT 634 , 635.1/.8 , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Druh dok. KNIHY První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1