Počet záznamů: 1
Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
Pešek, Milan, 1936-
České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 - 182 s. ; 29 cm
ISBN 80-7040-237-7
mléčné výrobky mlékařství zbožíznalství
učebnice vysokých školSignatura S 24.405/2 Umístění Údaje o názvu Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek Část názvu Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků Záhlaví-jméno Pešek, Milan, 1936- Vyd.údaje České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 Fyz.popis 182 s. ; 29 cm ISBN 80-7040-237-7 Číslo nár. bibl. cnb000301734 Poznámky Tab.. 150 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Bibliogr. Předmět.hesla mléčné výrobky * mlékařství * zbožíznalství Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.1/.3 , 620.2 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1