Počet záznamů: 1  

Honzík a Eliška

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Chaloupek, Václav, 1949- - Autor - Fotograf
    1. vyd. - Plzeň : Fraus, 2004 - 125 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN 80-7238-427-9
      Vogeltanz, Jaroslav, - Autor - Fotograf
     medvěd hnědý
     české příběhy  fotografické publikace  publikace pro děti
    SignaturaB 45.447
    Umístění 599 - Savci
    Honzík a Eliška
    Údaje o názvuHonzík a Eliška : toulání s medvíďaty / Václav Chaloupek, Jaroslav Vogeltanz
    Část názvuToulání s medvíďaty
    Záhlaví-jméno Chaloupek, Václav, 1949- (Autor) (Fotograf)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePlzeň : Fraus, 2004
    Fyz.popis125 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN80-7238-427-9
    Číslo nár. bibl.cnb001494098
    Dal.odpovědnost Vogeltanz, Jaroslav, 1956- (Autor) (Fotograf)
    Předmět.hesla medvěd hnědý
    Forma, žánr české příběhy * fotografické publikace * publikace pro děti
    Konspekt821.162.3-3 - Česká próza
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    MDT 821-93 , 599.742.21 , 821.162.3-32 , (0:82-32) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru599 - Savci
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (1) - ČLÁNKY
    Honzík a Eliška
    Ve své nové knize se Václav Chaloupek věnuje opět medvíďatům, tentokrát Honzíkovi a Elišce. Ale nejen jim. Také všem lidem, kteří o ně s láskou pečovali a sledovali, jak se méďové vyvíjejí, a díky nimž mohly vzniknout televizní večerníček a tato kniha. Medvíďata i lidé vás postupně seznámí s krásami a zajímavostmi Šumavy, Českého krasu, Křivoklátska, Blanského lesa, Beskyd, Českého středohoří, Českého Švýcarska a Třeboňska. Kromě toho se dozvíte, jak probíhalo natáčení a fotografování, jaká dobrodružství všichni zúčastnění zažili. A samozřejmě i v této publikaci je text doprovázen značným množstvím překrásných fotografií. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.