Počet záznamů: 1
Hubneme s rozumem v praxi
Málková, Iva, 1955- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Smart Press, 2006 - 173 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 80-903642-0-9
Štochlová, Jaroslava - Autor
redukce tělesné hmotnosti glykemický index redukční diety racionální výživa
kuchařské recepty příručkySignatura C 321.927 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety Údaje o názvu Hubneme s rozumem v praxi : glykemická kuchařka, jídelníček a tipy na celý den / Iva Málková, Jaroslava Štochlová ; ilustroval Radim Raszka Záhlaví-jméno Málková, Iva, 1955- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Smart Press, 2006 Fyz.popis 173 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 80-903642-0-9 Kč 299,00 Číslo nár. bibl. cnb001645341 Poznámky Vydáno ve spolupráci s nakl. Grada a společností STOB. Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Štochlová, Jaroslava (Autor)
Dal.odpovědnost Společnost STOB
Předmět.hesla redukce tělesné hmotnosti * glykemický index * redukční diety * racionální výživa Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 615.874.24 , 612.396:612.122 , 641.561 , 613.24 , 613.2 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety Druh dok. KNIHY Nové, již 3. vydání úspěšné kuchařky z řady Hubneme s rozumem, která již byla zcela vyprodána. Kniha obsahuje konkrétní tipy a recepty na snídaně, obědy a večeře se stejnou energetickou hodnotou (snídaně cca 1000 kJ, hlavní jídla cca 1500 kJ), které navíc mají výhodný poměr živin. V knize jsou i nápady na svačiny, nízkoenergetické mlsání a tipy, jak jíst mimo domov – nezbytné informace o energetické hodnotě a složení jídel v restauracích a jídelnách. Oproti běžně předepsaným dietám zde čtenáři najdou mnoho variant konkrétních denních jídelníčků, které si sami jednoduše vyberou a připraví podle své chuti. Recepty jsou určeny těm, kteří chtějí bez pocitu hladu hubnout nebo si váhu udržet, je však jednoduché dotvořit jídlo pro celou rodinu. Nechybí ani sladkosti, moučníky a další zajímavé tipy na mlsání, neboť i ty si může hubnoucí osoba dopřát. Kniha také seznamuje podrobně s glykemickým indexem potravin – jak ovlivňuje hubnutí, jaké potraviny vybírat, jak glykemický index snižovat. Obecně lze říci, že pokud budou dva lidé držet dietu o stejné energetické hodnotě, je pravděpodobné, že zhubne více ten, který bude jíst převážně potraviny s nižším glykemickým indexem. Kuchařka navazuje na knihu Hubneme s rozumem, zdravě a natrvalo (Smart Press 2005) a je jejím praktickým doplňkem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1