Počet záznamů: 1
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin
kniha
Sovják, Richard - Autor
Vyd. 1. - Praha : Česká zemědělská univerzita, 2002 - 242 s. ; 21 cm
ISBN 80-213-0974-1
Matějíčková, Radka - Jiná role Reisnerová, Hana, - Jiná role
hygiena potravin jakost potraviny rostlinná výroba živočišná výroba
vyhlášky učebnice vysokých školSignatura S 28.079/2 Umístění Údaje o názvu Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin. II. / Richard Sovják, Hana Reisnerová, Radka Matějíčková Záhlaví-jméno Sovják, Richard (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Česká zemědělská univerzita, 2002 Fyz.popis 242 s. ; 21 cm ISBN 80-213-0974-1 Poznámky Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Agronomická fakulta, Katedra veterinárních disciplín. Určeno pro studenty AF Dal.odpovědnost Matějíčková, Radka (Jiná role)
Reisnerová, Hana, 1947- (Jiná role)
Dal.odpovědnost Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra veterinárních disciplín (Jiná role)
Předmět.hesla hygiena potravin * jakost * potraviny * rostlinná výroba * živočišná výroba Forma, žánr vyhlášky * učebnice vysokých škol MDT 614.3 , 633 , 637 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1