Počet záznamů: 1  

Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin

  1. kniha

    kniha


     Sovják, Richard - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Česká zemědělská univerzita, 2002 - 242 s. ; 21 cm
    ISBN 80-213-0974-1
      Matějíčková, Radka - Jiná role   Reisnerová, Hana, - Jiná role
     hygiena potravin  jakost  potraviny  rostlinná výroba  živočišná výroba
     vyhlášky  učebnice vysokých škol
    SignaturaS 28.079/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 28.079/2   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 28.079/2 v1   

    Údaje o názvuHygiena a zdravotní nezávadnost potravin. II. / Richard Sovják, Hana Reisnerová, Radka Matějíčková
    Záhlaví-jméno Sovják, Richard (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Česká zemědělská univerzita, 2002
    Fyz.popis242 s. ; 21 cm
    ISBN80-213-0974-1
    PoznámkyNad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Agronomická fakulta, Katedra veterinárních disciplín. Určeno pro studenty AF
    Dal.odpovědnost Matějíčková, Radka (Jiná role)
    Reisnerová, Hana, 1947- (Jiná role)
    Dal.odpovědnost Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra veterinárních disciplín (Jiná role)
    Předmět.hesla hygiena potravin * jakost * potraviny * rostlinná výroba * živočišná výroba
    Forma, žánr vyhlášky * učebnice vysokých škol
    MDT 614.3 , 633 , 637
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.