Počet záznamů: 1
Indická kuchyně, ajurvéda, koření
Rajpoot, Govind S., 1962- - Autor
Praha : Paprsek, 1995 - 95 s.
ISBN 80-901582-1-8
indická jídla
kuchařské recepty příručkySignatura C 283.529 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Údaje o názvu Indická kuchyně, ajurvéda, koření / Govind S. Rajpoot Záhlaví-jméno Rajpoot, Govind S., 1962- (Autor) Vyd.údaje Praha : Paprsek, 1995 Fyz.popis 95 s. ISBN 80-901582-1-8 Poznámky Lit. Předmět.hesla indická jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=21) , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Druh dok. KNIHY Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1