Počet záznamů: 1
Škvařilová, Eliška, 1957- - Autor
3. rozš. vyd. - [Praha] : EB : Votobia, c2002 - 128 s., [8] s. obr. příl. : il.
ISBN 80-7198-539-2
Borková, Jiřina, - Jiná role
cukrovinky moučníky pečivo vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 306.316 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky / Eliška Škvařilová, Jiřina Borková Záhlaví-jméno Škvařilová, Eliška, 1957- (Autor) Údaje o vydání 3. rozš. vyd. Vyd.údaje [Praha] : EB : Votobia, c2002 Fyz.popis 128 s., [8] s. obr. příl. : il. ISBN 80-7198-539-2 Číslo nár. bibl. cnb001193612 Poznámky Vydalo EB nakladatelství ve spolupráci s nakladatelstvím Votobia Dal.odpovědnost Borková, Jiřina, 1930- (Jiná role)
Předmět.hesla cukrovinky * moučníky * pečivo * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Receptář je plodem kulinářské virtuozity Ing. Elišky Škvařilové a paní Jiřiny Borkové. Nová kvalita, kterou obě autorky přinášejí spočívá v umění "ozdravit" cukroví a moučníky bez újmy na jejich chutnosti. Kniha obsahuje 108 takovýchto receptů, z nich většina má i svoji bezvaječnou variantu. Pro srovnání uvádějí autorky i klasický recept z nějž čerpaly. I pro velmi zkušené kuchařky je inspirující možnost srovnání klasického receptu s receptem, ve kterém jsou použity pro ně dosud neznáme a přitom zdravější suroviny, tak jak jí přináší tato kniha. Podrobné pokyny v úvodu ke každemu druhu těsta vychází z mnohaleté pedagogické praxe ing.Elišky Škvařilové. Díky jim i úplný začátečník již napoprvé dosáhne dobrých výsledků. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1