Počet záznamů: 1
Jak se vaří z dýní a patizonů, jakož i z cuket a lilků
Vosecká, Libuše - Autor
Vyd. 1. - Praha : Olympia, 2000 - 160 s., [12] s. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 80-7033-686-2
cukety lilky patizony tykve zeleninová jídla
kuchařské receptySignatura C 307.266 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Údaje o názvu Jak se vaří z dýní a patizonů, jakož i z cuket a lilků / Libuše Vosecká Záhlaví-jméno Vosecká, Libuše (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Olympia, 2000 Fyz.popis 160 s., [12] s. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 80-7033-686-2 Číslo nár. bibl. cnb000971783 Předmět.hesla cukety * lilky * patizony * tykve * zeleninová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 635.62 , 641.55:635.1/.8 , 635.646 , 641.55:635.62 , 635.621 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Druh dok. KNIHY Recepty na polévky, jídla s masem či bezmasá, slaná i sladká (zavařeniny, pyré, rosoly i šťávy), jejichž významnou složkou je cuketa, dýně, lilek a patizon (řazeno podle abecedy). Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1