Počet záznamů: 1
Jakost a zpracování ryb
Ingr, Ivo, 1936-2016 - Autor
Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 - 102 s. : il. ; 30 cm
ISBN 80-7157-804-5
jakost ryby zpracování masa
učebnice vysokých školSignatura S 30.572 Umístění Údaje o názvu Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr Záhlaví-jméno Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 Fyz.popis 102 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7157-804-5 Číslo nár. bibl. cnb001490131 Poznámky Určeno pro posluchače AF Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla jakost * ryby * zpracování masa Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.5.03 , 637.5 , 639.2/.3 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1