Počet záznamů: 1
Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vrabec, Vilém, 1901-1983 - Autor
1. vyd. - České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979 - 100 s. : il.
Johanus, Václav, - Ilustrátor
rybí jídla
kuchařské recepty příručkySignatura P 15.988 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni / Vilém Vrabec ; [kresby Václav Johanus] Záhlaví-jméno Vrabec, Vilém, 1901-1983 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979 Fyz.popis 100 s. : il. Číslo nár. bibl. cnb000158452 Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Johanus, Václav, 1947-2024 (Ilustrátor)
Předmět.hesla rybí jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.56 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1