Počet záznamů: 1
2. české vyd. - Praha : Slovart, 2000 - 247 s. : barev. il. ; 22 cm
ISBN 80-7209-223-5
Praktická ilustrovaná příručka
Podhajská, Zdenka, - Překladatel
potraviny kuchařské suroviny kuchařství
příručkySignatura C 298.750 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Kuchařské suroviny a přísady / [z anglického originálu ... přeložila Zdenka Podhajská] Údaje o vydání 2. české vyd. Vyd.údaje Praha : Slovart, 2000 Fyz.popis 247 s. : barev. il. ; 22 cm ISBN 80-7209-223-5 Číslo nár. bibl. cnb000964307 Edice Praktická ilustrovaná příručka Poznámky Seznam nejodlišnějších slovenských názvů Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje rejstřík Originál Pocket encyclopedia of cook's ingredients Dal.odpovědnost Podhajská, Zdenka, 1945- (Překladatel)
Předmět.hesla potraviny * kuchařské suroviny * kuchařství Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 663/664 , 641.1/.3 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Systematicky řazený, bohatě barevně ilustrovaný průvodce všemi surovinami používanými v kuchyni od ovoce a zeleniny po maso a ryby včetně bylinek, koření a dalších nejrůznějších přísad a pochutin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1