Počet záznamů: 1  

Kuchařské suroviny a přísady

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    2. české vyd. - Praha : Slovart, 2000 - 247 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 80-7209-223-5
    Praktická ilustrovaná příručka
      Podhajská, Zdenka, - Překladatel
     potraviny  kuchařské suroviny  kuchařství
     příručky
    SignaturaC 298.750
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 298.750   

    Údaje o názvuKuchařské suroviny a přísady / [z anglického originálu ... přeložila Zdenka Podhajská]
    Údaje o vydání2. české vyd.
    Vyd.údajePraha : Slovart, 2000
    Fyz.popis247 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN80-7209-223-5
    Číslo nár. bibl.cnb000964307
    Edice Praktická ilustrovaná příručka
    PoznámkySeznam nejodlišnějších slovenských názvů
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík
    OriginálPocket encyclopedia of cook's ingredients
    Dal.odpovědnost Podhajská, Zdenka, 1945- (Překladatel)
    Předmět.hesla potraviny * kuchařské suroviny * kuchařství
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 663/664 , 641.1/.3 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Systematicky řazený, bohatě barevně ilustrovaný průvodce všemi surovinami používanými v kuchyni od ovoce a zeleniny po maso a ryby včetně bylinek, koření a dalších nejrůznějších přísad a pochutin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.